Bara en snabb post om en trevlig hölster setup. Den lilla Amerikanska tillverkaren T.Rex Arms har många genomtänkta produkter. Dessvärre är det som tidigare sagts svårt att kunna beställa ur hela deras sortiment då ITAR-bestämmelser hindrar de mest märkliga produkter.

Jag lobbar lite för att kunna ta hem fler hölster från dom, vi får se hur det går. Hör av er om det finns intresse.

T. Rex Arms RAGNAROK med Safariland UBL (förlängare) och QLS Fork (Gaffelfästet) i kombination med en benrem från T. Rex Arms, gör att hölstret sitter tätt. QLS/UBL lösningen distanserar ut hölstret ca 5-8cm från kroppen. Jag känner mig inte så snabb med det jämfört med racehölster från Ghost eller Guga Ribas, men trevligt är det.

Notera utrymmet mellan överkant på hölstret och greppet på Glock 17MOS, gott om utrymme att fatta om pistolen vid drag från hölster. De tre skruvarna har gummibuffertar som kan ställas för önskad hårdhet runt vapnet.

Inte out of the box precis, kräver lite pill och bra monterings detaljer. Värt mödan!

 

Glock 17MOS, Ragnarok hölster, DocterSIGHT III

Glock 17MOS, Ragnarok hölster, DocterSIGHT III
Glock 17MOS, Ragnarok hölster, DocterSIGHT III

4 svar

  1. Hej! T-REX har inget retailer led, utan säljer direkt själva. Det går utmärkt att beställa från deras hemsida. MEN senast var det så tokigt att safariland QLS gick under ITAR och de fick inte sälja den till SE 🤷🏼‍♂️. Den finns dock att få rätt på i EU/SE.

    Jag kan varm rekommendera DKYX kydex hölster. Kontakta mig via kontakta oss, så guidar jag dig gärna. //Anders

Lämna ett svar